Wie zijn Wij

Wij zijn Chris Bieze en Tineke Eleveld

Chris is Yogadocent, stemdocent, adem- en stemtherapeut, mantra- en boventoonzanger.

Tineke  is natuurgeneeskundige, docent, coach, Yogadocent, reiki-master en danser.

Chris Bieze leidt mensen op tot Yogadocent bij namonamah, geeft  lessen Yoga in Westerbroek, workshops mantrazingen en boventoonzingen, individuele sessies adem- en stemtherapie.
Chris biedt samen met Tineke Yogacoaching aan, en heeft een boek geschreven over zuur-base balans: Lekker Leven

Tineke Eleveld is gediplomeerd Natuurgeneeskundige en heeft  praktijk aan huis in Westerbroek. Ze heeft de vijf jarige erkende opleiding aan  de Academie voor Natuurlijke Geneeswijzen Noord Nederland gevolgd, is/was docent aan diverse opleidingen in de Natuurgeneeskunde. Tevens heeft ze in kuuroorden gewerkt en als docent bij  HOLOS (Academie voor Holistisch massagetherapeut). Daarvoor heeft ze 19 jaar in  het Middelbaar Beroepsonderwijs gewerkt als docent/coördinator. De laatste dertig jaar heeft ze diverse opleidingen op het gebied van Touch  for Health, Edu-kinesiologie, Dorn houdingcorrectie, Reiki, Yoga, Dans en  Beweging, Kleur, Massages en Coaching afgerond. Ze heeft praktijkervaring in het geven van individuele  behandelingen, bedrijfs- en groepsactiviteiten, cursussen en lezingen.

Ze werkt holistisch: het organisme van de mens wordt  beschouwd als een complex stelsel van nauw samenhangende systemen.  Natuurgeneeskunde beoogt de mens uit te nodigen het zelfgenezende principe in  zichzelf te ontdekken. Deze wordt ondersteund en/of versterkt op natuurlijke  wijze zodat de mens zelf zijn balans kan herstellen en houden. Tineke zelf zegt: .. het gaat mij om de beweging. Waarop komt de mens in  beweging, wat inspireert hem en maakt hem gemotiveerd?! Daar waar de beweging  is, is de aandacht, is energie, daar kan wat gebeuren vanuit de mens zelf,  begeleid door de therapeut.

Samen bieden Chris en Tineke de Opleiding tot Yogadocent NamoNamah aan

Geef een reactie